Óriásplakát, reklámtáblák

Havi óriásplakát kampányokhoz kérje ajánlatunkat: iroda@digitprint.hu
Tőlünk közvetlenül a médiatulajdonostól bérelheti a közterületi felületeket.
Teljeskörű szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Az óriásplakát /kampány/ táblák szabvány mérettel készülnek /5,04*2,38 méter/ minden közterületi médiatulajdonos cégnél. Ezáltal ezek a felületek alkalmasak országos kampányok megvalósítására.
Az óriásplakátokat kékhátú plakátpapírra nyomtatott rövidtávú hirdetések kihelyezésére használjuk. A rövid táv 1-2 hónapos időtartamot jelent, és ezeknek a nyomtatott papírplakátoknak a tartóssága is maximum két hónap.
Általában termékreklám, akciók, árengedmények, új üzlet bevezetése , rendezvény időszakos reklámozására ajánljuk.
Ezeken a 12m²-es felületeken is elhelyezhető azonban tartós dekoráció, és ezáltal a mega reklámtábláknál meghatározott hirdetői célok, igények is megvalósíthatók.

A szabad felületeink napi szinten változnak a foglalások függvényében. Érdemes a kampány tervezett kezdése előtt már 2-3 hónappal megkeresni minket, hogy a lehető legjobb felületeink közül tudjon választani. Merészebbek megvárhatják a Last Minute időszakot is, amikor rendkívül kedvező áron tudnak bérelni felületeink közül, azonban előfordulhat, hogy a kampánykezdet előtt egy héttel induló Last Minute időszakbank már egyetlen szabad felületünk sincs.
Ne habozzon tehát, ha már a döntés megszületett a közterületi hirdetésről, keressen bizalommal, és megkeressük az Önnek legmegfelelőbb hirdetési felületeket.